URGENT

Ràdio Palafolls renova la imatge de la seva newsletter 

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana, Ràdio Palafolls ha renovat la imatge de la newsletter que envia diàriament a la població subscrita. Aquest és un recull amb les notícies de la jornada per tal que els qui la reben tinguin en un mateix espai tota la informació del nostre municipi i rodalies i no es perdin res del que passa a la nostra població.

Concretament, s’ha redissenyat la manera com es presenten les notícies, ara s’hi inclouen les imatges dins la notícia i, entre altres, la newsletter permet una compartició més àgil i ràpida de les notícies que s’hi presenten. 

Actualment, aquesta és una llista de distribució que arriba a 664 persones i que forma part dels canals d’informació de l’emissora, com les xarxes socials o el canal de Telegram que també arriba a unes 300 persones diàriament. I, és que, Ràdio Palafolls continua amb la missió d’informar al màxim nombre de població possible sobre el que succeeix al nostre voltant. Tothom qui estigui interessat en rebre també la newsletter, pot subscriure’s de forma gratuïta des d’aquest mateix web.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics