URGENT

Prop de 7500 palafollencs estan cridats a votar aquest diumenge

Compartiu aquesta història

A les 9 del matí s’obriran a tot Catalunya els centres de votació per tal d’escollir la composició del nou Parlament de Catalunya. A Palafolls hi haurà 4 centres electorals, els mateixos que en les eleccions espanyoles i municipals de l’any passat.

En total a Palafolls hi ha 7487 persones censades  per poder exercir el seu dret a vot en aquest procés electoral. 

Els palafollencs del centre i Santa Maria votaran al Mid i al teatre, que sumen prop de 4.700 votants censats, mentre que els de Sant Genís tornaran a votar a les antigues escoles i Sant Lluís al Forroll.

Ara fa 3 anys, en les darreres eleccions catalanes, el PSC, amb Illa com a candidat a la presidència, va ser el partit més votat amb prop del 25% dels vots emesos, 1 punt per sobre d’ERC que va ser la segona força. En tercera posició va quedar Junts amb un 16%.

La participació llavors va ser del 51.5% dels votants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics