URGENT

Convoquen el ple extraordinari pel sorteig dels representants de les meses electorals el 9J

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda, la sala de plens de l’Ajuntament de Palafolls acull una nova sessió plenària. En aquesta ocasió es tracta de la sessió extraordinària per sortejar qui seran els representants de les meses electorals el proper 9 de juny coincidint amb les eleccions al Parlament Europeu. 

En el mateix cas que en les eleccions d’aquest passat diumenge, en les properes, Palafolls tindrà 4 col·legis electorals: el Teatre i el MiD al centre; el Forroll a Sant Lluís; i el centre social de Sant Genís. En total hi haurà 12 meses electorals que necessiten 3 persones titulars que les conformin: el president i els dos vocals. Per normativa, cada un d’aquests càrrecs ha de tenir associats 2 suplents per a cobrir possibles baixes. Així, en total l’ordinador triarà aleatòriament els 108 noms principals, entre titulars i suplents.

Aquestes 108 persones seran notificades en les properes hores la seva assignació a les meses electorals pel 9 de juny. Igualment, i en previsió que hi hagi persones que presentin al·legacions a la junta electoral i puguin excusar la seva designació, el sorteig d’avui seleccionarà més noms de reserva per poder substituir ràpidament aquestes possibles exempcions a les meses electoral.

El ple ordinari es durà a terme aquesta tarda a la Sala de Plens a partir de les 18h. És obert al públic, per tant, tothom interessat pot assistir a la cita.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics