URGENT

L’Ajuntament busca empresa per gestionar la piscina aquest estiu

Compartiu aquesta història

Com ja va avançar RP fa unes setmanes, el consistori vol externalitzar la gestió integral de la piscina municipal.

Històricament la piscina ha estat gestionada directament per l’Ajuntament, que ha estat l’encarregat de cobrar les entrades, buscar socorristes, fer el control del clor o la neteja de l’equipament.

Aquesta gestió suposava un problema en la coordinació dels recursos humans i materials del consistori, i per això enguany s’ha volgut externalitzar gran part del servei per tal que una empresa especialitzada amb els recursos necessaris i suficients  per donar una major qualitat en el servei de la piscina municipal.

Des d’aquesta setmana, el consistori busca l’empresa que tindrà la concessió de la piscina per aquest estiu, amb la possibilitat de prorrogar el contracte anualment durant els propers 3 estius. La previsió és que la piscina estigui oberta del 22 de juny al 15 de setembre i, tot i que la gestió estigui externalitzada, els preus es mantindran exactament iguals que els de l’any passat.

Fa unes setmanes el consistori publicava un estudi econòmic i financer en el que es fa una projecció econòmica del servei. Tenint una previsió d’ingressos de 50.000€ en entrades i abonaments, i descomptant despeses derivades de la gestió, com ara la contractació de socorristes, recepcionistes, personal de manteniment i material, l’estudi conclou uns beneficis d’uns 20.000 per temporada.

L’Ajuntament mantindrà alguns dels serveis a la piscina, com la neteja general de l’equipament o els subministraments d’aigua i llum i farà una aportació màxima de 15.000€, per ajudar a la gestió de l’equipament. Una aportació que els licitadors poder ajustar a la baixa per aconseguir més punts en el concurs.

Les empreses que vulguin gestionar la piscina poden presentar ofertes fins el 6 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics