URGENT

El govern vol prorrogar el contracte de lloguer de la Nau d’Entitats

Compartiu aquesta història

Aquest dijous al vespre hi ha sessió ordinària del ple de l’Ajuntament de Palafolls amb 24 punts a l’ordre del dia. Entre ells hi ha la intenció de prorrogar el contracte de lloguer de la Nau d’Entitats. El contracte original es va signar al 2021 i era per a tres anys, amb la possibilitat de prorrogar-lo anualment per dos anys més. Justament el que farà demà el ple és prorrogar el primer any aquest contracte.

La Nau d’Entitats es va llogar fa 10 anys a un preu de 5.000€ mensuals. La licitació de fa tres anys va rebaixar el cost del lloguer fins als 3.000€. Ara bé, ja es preveia que la quota mensuals anès augmentant any rere any, i amb aquesta primera pròrroga la Nau ja costarà 3750€ al mes.

El ple també pretén declarar la piscina municipal com a refugi climàtic. Fins fa una setmana, era l’única manera que la instal·lació pogués obrir a l’estiu, però la rebaixa de les restriccions ja no ho fa necessari. Tot i això es preveu la modificació del Pla de Sequera municipal per incloure la piscina com a refugi climàtic juntament amb el teatre i la biblioteca.

Encara entorn a la sequera, el ple elevarà a definitiva l’ordenança que regula les mesures aplicables a l’abastament i als usos de l’aigua potable en casos de sequera.

També s’ha d’aprovar la modificació de la normativa d’organització i funcionament de la Llar d’Infants municipal. En aquest sentit es fixe que el calendari de la llar anirà en funció del calendari escolar. També es redefineixen els horaris dels serveis d’acollida, del menjador i el lectiu.

El ple, que serà emès en directe a partir de les 7 de la tarda per Ràdio Palafolls, tant per FM com en vídeo a través del Facebook, també inclou punts de control econòmic i la modificació de redactat d’algunes ordenances fiscals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics