L’ajuntament treballa per ampliar l’actual mercat municipal

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana, la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç s’ha reunit amb els paradistes del mercat setmanal de Palafolls que es duu a terme cada dissabte al matí a la Plaça de les Valls d’Ax.

La intenció d’aquesta trobada ha estat explicar els paradistes quina és la situació actual del mercat i la intenció de l’Ajuntament d’ampliar-lo, tenint en compte que hi ha persones interessades en formar-hi part. 

Tal com detallen des del consistori, per tal d’obrir el mercat a més paradistes, cal redactar unes noves bases reguladores que s’adaptin a la normativa vigent. En aquest sentit, la trobada va servir per presentar les noves bases en les que l’Ajuntament treballa. A la vegada, els presents van poder resoldre tots els dubtes i inquietuds sobre aquesta i d’altres qüestions, a banda de presentar les seves pròpies propostes de millora del mercat setmanal. 


Actualment, el mercat setmanal de Palafolls compta amb 7 parades i la intenció és ampliar aquesta xifra de cara als propers mesos. Precisament, l’any 2016 el consistori ja buscava revitalitzar el mercat setmanal de Palafolls. Per fer-ho, es va obrir una línia d’autoritzacions per vendre al mercat de Palafolls. En aquell moment, l’Ajuntament preveia que es poguessin presentar tota classe de productes de venda tant alimentaris, com de parament de la llar, roba o d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.