URGENT

Malgrat celebra la 10a Shopping Night

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha informat d’una nova edició de la Shopping Night, la festa del comerç i de la moda que se celebrarà en diversos carrers del municipi aquest dissabte. 

L’activitat començarà  partir de les 17h amb l’obertura de l’espai gastronòmic a les Peixateries Velles. Allà, set restauradors locals i tres food trucks oferiran diversos plats per tothom qui els vulgui tastar. A partir de les 18h es durà a terme a la plaça de l’església l’espectacle infantil ‘There’s no place like Space’ a càrrec de l’acadèmia d’anglès Kids&Us. A la vegada, diversos establiments del poble tindran muntades les seves parades als carrers del centre durant tota la tarda.

A partir de quarts de set de la tarda les botigues del centre duran a terme els Flaixos de Moda i a partir de les 21:15h el Parc de Can Campassol acollirà el 10è aniversari de la celebració amb la ja tradicional Desfilada de Moda. Enguany, a més, des de l’AJuntament de Malgrat informen que hi haurà un photocall perquè tots els assistents que vulguin es puguin fer fotografies. 

La Shopping Night tancarà la seva desena edició a quarts d’una de la matinada amb la música de la Moguda 80 a la plaça de l’església. Aquest concert començarà a partir de les 22:30h, tot just quan acabi la desfilada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics