URGENT

Malgrat vol fer una nova llar d’infants a l’Escola Marià Cubí

Compartiu aquesta història

El consistori demanarà a la Generalitat que desafecti l’edifici que actualment acull els despatxos de l’Escola Marià Cubí, d’uns 250m2 útils, per ubicar-hi una nova llar d’infants municipal, amb la qual es vol solucionar els problemes de places de l’actual llar d’infants municipal.

Per aquest curs, una trentena d’infants van quedar fora de la llar malgratenca i el consistori va agafar el compromís d’estudiar les possibles opcions per solucionar la problemàtica.

Després de nombroses reunions amb la Generalitat, es concreta la proposta de crear una nova llar d’infants. 

Segons el consistori, la proposta de fer la llar a les escoles Marià Cubí garanteix que estarà en un edifici totalment independent de l’escola però en un àmbit on la clau d’ús és d’equipament educatiu, cosa que ha d’agilitzar el procés de creació de la nova escola bressol.

Un cop es ‘desafecti’ l’edifici, l’escola ja no serà responsable d’ell i es podrà instal·lar la llar d’infants en aquest espai. Aquesta nova llar permetrà donar resposta a la demanda de places que hi ha a Malgrat de Mar, a banda de poder fer un estudi futur en cas que la Generalitat oferti la gratuïtat en I0 i I1, tal com ho fa ara amb I2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics