URGENT

Victòria del Juvenil de Primera Divisió del CFS San Luis davant el Sant Julià de Ramis

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, prop d’acabar les últimes competicions de la temporada, els jugadors de l’equip de Primera Divisió del Juvenil del San Luis de futbol sala van demostrar les seves habilitats amb la pilota davant el Sant Julià de Ramis. I, és que, els de Marcos Manzanares van guanyar per dos gols els gironins (5-3) amb un primer gol quan només passaven 7 minuts des que havia començat el partit i la resta abans de la primera part del partit. 

No va tenir la mateixa sort l’equip de Lliga Divisió d’Honor de futbol sala. En el seu cas, els jugadors de Rafa Jiménez van perdre contra els del Montcada A per vuit gols a zero. 

En bàsquet, els únics partits disputats van ser del Cadet A i del Cadet B del C.B. Palafolls. En aquest cas, el Cadet A es va enfrontar a l’Escolàpies Figueres contra qui van guanyar per 27 punts (67-40). En el cas del Cadet B, els jugadors van perdre contra el Sant Narcís per només tres punts (49-46).

Finalment, en futbol, equip de Quarta Catalana va guanyar per un gol al Cellera fora de casa (1-2). El primer gol es va fer esperar i no va arribar fins que al minut 46 de partit, va ser el primer de tota la jornada, però no l’últim. I, és que el següent va arribar al minut 74’. Els contraris, tot i intentar-ho, no van poder remuntar tot i marcar un gol al minut 82 de partit. El mateix va passar amb el Juvenil de Segona Divisió, l’únic gol del partit que va ser dels palafollencs no va arribar fins al minut 79. Aquest els va donar la victòria contra el Tossa Unió Esportiva B.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics