Blanes enceta l’estiu amb Arran de Mar, el seu nou festival musical 

Compartiu aquesta història

Aquest certamen, que es farà durant 3 caps de setmana entre juny i juliol, vol ser el primer festival musical que se celebri a la Costa Brava a l’estiu,

En total inclou 6 propostes musicals ben variades, que començaran el divendres dia 21 amb la cantaora Maite Martin. L’endemà dissabte el protagonista serà Albert Pla.

El cap de setmana següent , 28 i 29 de juny, els concerts seran d’Elena Gadel i Maria del Mar Bonet i el cicle es tancarà el primer cap de setmana de juliol amb Blaumut el divendres i Migas el dissabte dia 6.

Marcel Pla, responsable de l’empresa que ha guanyat el contracte per a l’organització del concert, destacava ahir en la roda de premsa de presentació del festival la presència de Migas al cartell final del certamen, recordant que són una formació amb clara projecció internacional.

Els concerts de l’Arran de Mar es faran a l’aire lliure, en un emplaçament encara per determinar, i les entrades ja estan a la venda a entrapolis a preus que oscil·len entre els 19 i els 25€, tot i ahir es van anunciar descomptes per a joves.

El regidor de cultura de Blanes, Jordi Calvet, destaca que l’organització de certàmens com l’Arran de Mar o el festival de cinema de fa uns dies, permeten dinamitzar culturalment i turísticament la ciutat. Calvet, a més, destaca la qualitat dels concerts previstos.

L’Arran de Mar té un pressupost d’uns 100.000€ dels quals 30.000€ els aporta directament l’Ajuntament i la resta l’empresa organitzadora del festival.

Ja passat l’estiu l’Ajuntament espera organitzar un festival de talent blanenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.