URGENT

Una cinquantena d’alumnes de l’Institut i Mas Prats netegen la llera del riu Tordera

Compartiu aquesta història

Durant la jornada d’avui, els alumnes de tercer de Primària de l’Escola Mas Prats i els de primer d’ESO de l’Institut Font del Ferro, que l’any passat cursaven sisè B, s’han trobat per dur a terme una acció mediambiental conjunta. Concretament, la trobada ha servit per netejar la llera del riu Tordera coincidint amb la Setmana de la Natura. 

Aquesta acció està emmarcada dins els projectes guanyadors que van presentar els exalumnes de sisè al concurs ‘Fes el teu món més sostenible’ de PortAventura el curs anterior. Ho ha detallat en Rafa, un dels seus professors. 

Una de les alumnes que ha participat de l’activitat, la Valeria, ha detallat algunes de les troballes que han fet a la llera del riu. Segons diu, els ha sorprès trobar tants plàstics i residus a la zona.

Pel que fa al concurs, els alumnes de sisè B de l’escola Mas Prats de la classe Bionatura van presentar accions en diferents categories del certamen i van guanyar dues d’elles. La primera és la realització d’una gimcana a Palafolls per conèixer l’entorn i la segona és la creació d’un museu fet amb brossa recollida de les platges, que és l’acció que han iniciat avui. 

Aquests són projectes que involucren l’entorn, la comunitat educativa i la població de Palafolls. Pel que fa als premis, a banda de la quantia econòmica per dur a terme els projectes, els alumnes i els professors van poder gaudir d’un cap de setmana a PortAventura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics