L’Ajuntament ofereix una nova edició del curs de Whatsapp per a persones grans

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls ha obert la convocatòria de places per a una nova edició del curs de Whatsapp per a persones grans. Després de la grana collida que va tenir la primera edició del curs, que, precisament finalitza avui, l’Àrea de Serveis Socials ha decidit oferir una nova edició per totes aquelles persones que es van quedar sense plaça en primera instància. Així ho ha indicat Judit Puig, tècnica de Serveis Socials a l’Ajuntament de Palafolls.

Aquesta activitat està dirigida a persones grans que no tinguin coneixements sobre l’ús d’aquesta aplicació o que vulguin perfeccionar les seves habilitats amb Whatsapp. La intenció és ensenyar quina és la forma més àgil i segura d’utilitzar aquesta aplicació de missatgeria instantània tant present al nostre dia a dia. 

El curs preveu una dotzena de places i està previst que comenci el proper 4 de juny. La intenció és que es dugui a terme els dimarts en horari de matí des del 4 de juny fins al 25 de juny. Per inscriure’s al curs només cal acostar-se a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament o trucant al telèfon de l’àrea de dilluns a divendres 9h a 14h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.