URGENT

La sequera protagonitza la 8a edició del Ganxet

Compartiu aquesta història

Ahir es va començar a repartir a Palafolls la nova edició del Ganxet, la revista municipal que detalla tot el que s’ha fet al municipi els últims mesos. 

Aquest cop, la vuitena edició d’aquest recull informatiu té la sequera com a protagonista. A banda, tal com indiquen des del consistori, aquesta última edició està marcada per tres grans eixos: els reptes associats a la sostenibilitat, els serveis a les persones i les inversions al territori. 

La revista, a banda d’incloure notícies d’actualitat sobre el municipi com la instal·lació de plaques fotovoltaiques en alguns edificis de Palafolls, el trasllat dels Maduixots al Forroll i la reactivació del cos de Protecció Civil, compta amb un monogràfic de quatre pàgines sobre la sequera, una entrevista a Miquel Àngel Ruiz, gerent de la Fundació El Molí d’en Puigvert.

Entre altres, també es parla sobre les obres de restauració del Castell,  l’aprovació del Pla d’inversions pel mandat i el destí que tindran els terrenys de Mas Reixac després de la seva compra per part del grup Sesé. 

El Ganxet ja està disponible a la majoria de vivendes de Palafolls. Tot i que també es pot recollir a l’Ajuntament i, en els propers dies, es podrà consultar online al web del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics