URGENT

El primer equip de futbol comença el playoff d’ascens a 3a Catalana

Compartiu aquesta història

L’equip entrenat per Joan Vila ha acabat tercer a la classificació de la lliga regular, amb 57 punts, 8 menys que el líder, el Vilobí, que ja és automàticament nou equip de 3a Catalana. El Palafolls vol acompanyar-los, però per poder pujar de categoria haurà de guanyar la lligueta d’ascens. El primer partit serà demà dissabte a les 7 al palastadium Lluís Moner i contra el Lloretenc, que han acabat 4t a la lliga. Joan Vila, entrenador de l’equip, ha destacat la importància d’aquest partit tenint en compte el nivell dels rivals.

Pel que fa a les sensacions, Vila confessa que els jugadors porten molts mesos preparant aquest partit. És per això que està tranquil amb el que pugui passar tant aquest dissabte, com dissabte vinent en cas que guanyin.

Entre altres, l’entrenador també ha destacat la gran implicació que hi ha per part de l’afició en cada partit que han jugat. És per això que esperen que aquest cop no sigui menys i tothom qui vulgui s’acosti al Palastadium per animar els jugadors. 

Així, demanen que a les 4 de la tarda, tres hores abans del partit, es faci una concentració a la Torre de vigia de la plaça d’Ax, per tal d’anar caminant tots plegats cap al Palastadium, on a quarts de 6 es rebrà el primer equip del Palafolls. A les 7 començarà el partit, i si el Palafolls aconsegueix doblegar al Lloretenc, haurà de jugar contra al guanyador de l’altre partit de de la lliguera que enfronta La Cellera i La Batllòria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics