URGENT

Prop de 400 persones celebraran amb els Diables i els Gegants el seu 16è aniversari

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, els Diables Folls i els Gegants de Palafolls han preparat una gran festa d’aniversari per commemorar els 16 anys d’ambdues entitats. 

Concretament, hi haurà activitats durant tot el dia destinades a tots els públics perquè tot el municipi pugui gaudir de la celebració amb ambdues entitats. Entre les activitats que s’han preparat hi ha un assaig obert al matí, tallers diversos pels infants i el ball dels gegants i gegantons.

A la tarda, hi haurà un ‘karaoke’ dinamitzat, una cercavila nocturna i inclusiva inèdita a Palafolls i un sopar popular. Pel sopar, segons les últimes dades, ja hi ha 400 persones que han demanat els seus tiquets per assistir-hi. Encara, però, si hi ha gent que vulgui anar-hi, pot comprar-los a la llibreria Els Colors i al Cafè de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics