Canvi en el traçat de La Tourdera a Palafolls

Compartiu aquesta història

La setmana passada es va fer efectiu el canvi de part del recorregut de la ruta de la Tourdera que passa pel nostre municipi.

Un canvi que segons l’organització respon a criteris de seguretat i d’atractiu del traçat i que només afecta al tram que passa pel polígon industrial d’en Puigvert, 

En concret el camí, que passa per Mas Tortós i prop de Can Sureda fins ara es desviava cap al Molí d’en Puigvert per anar a trobar el riu, al costat de les indústries. Es tracta de l’antic camí a Tordera, un vial amb molt trànsit de vehicles.

Justament per això el traçat s’ha modificat i, un cop passat can Tortós, es trenca pel camí de Can Aldrufeu per després desviar-se de nou cap a Tordera, però per un camí rural molt menys trànsitat.

Segons l’organització el canvi millora substancialment l’experiència dels usuaris, en un entorn més tranquil de boscos i conreus i, sobretot, molt més segur.

El canvi sorgeix en el marc d’una de les reunions de seguiment de La Tourdera que es fan am empresaris i després de visitar la zona amb l’ajuntament i els tècnics municipals, la brigada municipal ha fet les modificacions de la senyalització per tal que, els qui facin la ruta puguin seguir-la sense complicacions.

El nou traçat té una longitud de poc més d’un quilòmetre i esquiva el pas pel polígon i la fa més atractiva paisatgísticament.

Foto: Tourdera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.