URGENT

9 de cada 10 alumnes de l’EMMID demanen plaça pel curs vinent

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana ha acabat el període de confirmació de plaça pel alumnes de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls. Els alumnes que ja estan matriculats al centre tenen preferència pel curs vinent i amb aquest procés ja han demanat continuar el 90% dels estudiants.

En concret continuaran el 94% dels alumnes dels diferents cursos i instruments de música i el 85% dels ja apuntats en qualsevol de les disciplines de dansa.

Un cop feta la reserva pels estudiants que ja estan a l’escola, a partir de la propera setmana, en concret a partir del proper dijous dia 6, s’obrirà el període per sol·licitar plaça per als nous alumnes tant de música com de dansa.

Serà llavors quan sabrem quines disciplines i instruments tenen vacants  per proper curs i, per tant,  quines tenen possibilitat de noves inscripcions i el nombre de places disponibles per començar al setembre.

L’escola Municipal de Música i Dansa ofereix un amplíssim ventall de cursos musicals, des de llenguatge, banda, violí, piano, bateria coral, i nombroses disciplines de dansa, com ballet o hip hop .

Actualment el centre té entorn a 170 alumnes, 110 a l’apartat de música i una 60a a l’escola de dansa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics