URGENT

Blanes premiarà la trajectòria de les persones grans que hagin destacat per la seva dedicació social i comunitària

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes ha convocat la primera edició del Premi Àuria Maresa. L’objectiu d’aquest és fer un reconeixement públic a les persones grans que hagin destacat per la seva dedicació a desenvolupaments social i comunitari de la ciutat o que hagin destacat en el seu cap per a feina desenvolupada. 

Tal com indiquen des del consistori, seran uns premis honorífics sense dotació econòmica. I, és que, el que es pretén és fer un reconeixement públic a la persona guanyadora qui serà escollida pels mèrits obtinguts durant gran part de la seva vida. 

La iniciativa forma part de les activitats que l’Ajuntament de Blanes ha preparat per la Setmana pels Drets de les Persones Grans que se celebra la primera quinzena de juny, coinicidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran, el dia 9 de juny, i el Dia Mundial de Sensibilització sobre el maltractament a la Gent Gran, el 15 de juny. 

Pel que fa als candidats, aquests hauran de tenir més de 65 anys i una vinculació amb la ciutat; les seves candidatures podran estar proposades per terceres persones, entitats o per qui justifiqui la seva proposta. En cap cas, però, s’accepten autocandidatures. 

Les persones interessades en presentar una candidatura han d’adjuntar, al tràmit que trobaran al web de l’Ajuntament de Blanes, les dades personals del candidat i el currículum on es reculli la trajectòria i les accions que motivin la proposta d’atorgament del premi, a banda de la documentació requerida pel consistori veí. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics