URGENT

Ja es poden presentar candidatures per a la Festa de l’Esport

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana s’han fet públiques les bases per a proposar candidats per als premis als millors esportistes de Palafolls amb motiu de la Festa de l’Esport que se celebrarà el proper mes de setembre. 

Aquestes bases busquen regular la concessió del premi als esportistes del municipi per tal de reconèixer els millors resultats esportius, a banda de la feina feta a favor de l’esport que duen a terme les entitats del municipi. Tal com es detalla a l’anunci de les bases, els premis enguany contemplen diferents vessants relacionades amb l’esport local com el rendiment esportiu, la promoció i participació en l’activitat física dels diferents sectors de la població, el foment dels valors implícits en la pràctica esportiva, o la capacitació tècnica, entre altres.

Les persones interessades en presentar alguna candidatura, hauran de fer-ho mitjançant el formulari normalitzat que trobaran a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Palafolls. Els interessats tenen temps per fer-ho des del proper 1 de juny fins al dia 21 de juny. 

Segons estableix el calendari, el dia 25 de juny es valoraran les candidatures per part del jurat i no serà fins al proper 14 de setembre, dins la celebració de la Festa de l’Esport, que es donaran a conèixer els guanyadors. Com és habitual, el jurat estarà conformat per representants de les entitats esportives de Palafolls i per membres del consistori. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics