URGENT

Malgrat estudia convertir l’aparcament del Liceu en un espai polivalent i per a la ciutadania

Compartiu aquesta història

El consistori ja ha encarregat un avantprojecte per tal d’estudiar què es pot fer a la plaça del Liceu i la contigua de Catalunya. Actualment aquestes dues places, d’uns 3500m2 estan destinades a estacionament de vehicles, una 780a de places entre les dues places, amb un petit parc infantil i la idea de l’Ajuntament és transformar l’espai  en un espai on el protagonista sigui el ciutadà. 

Un arquitecte serà l’encarregat  d’estudiar i recollir les diferents propostes d’ús que poden conviure en aquestes cèntriques places en un avantprojecte que hauria d’estar enllestit passat l’estiu i que té un cost de 15.000€.

No hi ha res definit, però la idea és transformar aquest cèntric espai, segons el consistori actualment poc amable, per donar prioritat a la ciutadania de crear un eix de dinamització comercial i ciutadà.

Caldrà esperar a veure l’avantprojecte per saber quines són les propostes concretes per aquest espai, actualment una de les bosses d’estacionament més important de Malgrat juntament amb l’aparcament de darrere l’església.

Des del consistori ja s’aposta, però, per un espai naturalitzat i polivalent, en el qual convisquin diferents usos i necessitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics