URGENT

El Cadet A del CB Palafolls guanya al Cadet B en l’últim partit de la temporada

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, emmarcat dins de 40è aniversari del Club de Bàsquet Palafolls, els dos cadets de l’equip es van enfrontar en l’últim partit de la temporada. El resultat va ser favorable pel Cadet A qui va guanyar al B per 26 punts (54-28).

La jornada esportiva festiva va començar a les 10 del matí i es va allargar fins passades les 17h. Entre les activitats que es van dur a terme, es va fer la presentació oficial dels equips del club, es va disputar el partit dels cadets, els membres del club van fer un dinar de germanor al Palauet i, entre altres, la jornada va finalitzar amb una entrega de reconeixements a personalitats destacades del club en commemoració dels 40 anys de l’entitat esportiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics