URGENT

Protecció Civil organitza dos simulacres a Palafolls aquest mes de juny

Compartiu aquesta història

Emmarcats dins els Plans d’Autoproteccio de la Generalitat (PAU), i per tal d’assegurar una bona resposta en la recepció de trucades, Protecció Civil ha organitzat dos simulacres en diversos indrets del nostre municipi. Concretament, aquests es duran a terme a Bioiberica i al Caravaning de Sant Genís els propers 11 i 29 de juny, respectivament. Ho ha detallat Susanna Pala, regidora de Governació i Portecció Civil a l’Ajuntament de Palafolls.

La regidora afegeix que aquests simulacres són de caire intern dins de Protecció Civil i que només afectaran als agents implicats. Per tant, la població ha d’estar tranquil·la perquè no hauran de fer res. Tot i això, sí que es demanarà la participació de la població quan es portin a terme els simulacres relacionats amb el recentment aprovat DUPROCIM. 

Aquests simulacres són com els que es fan en qualsevol equipament que compta amb Plans d’Autoprotecció, com poden ser les escoles o l’ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics