URGENT

Acaben les reformes al CAP de Salut

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha donat per finalitzades les obres de millora que ha realitzat des de fa un any i mig a l’ambulatori de Palafolls.

Uns treballs que han consistit en l’adequació de la sala d’infermeria, on s’ha fet un box d’urgències amb tres punts d’atenció sanitària. 

També s’ha ampliat una de les consultes consulta i se n’ha creat una de nova. Segons explica l’entitat que gestiona el consultori palafollenc i els hospitals de referència de la zona, també s’han fet millores en l’àrea administrativa. A més, aprofitant l’obra s’ha modernitzat i adaptat tota la senyalització del centre, que va començar a funcionar a mitjans dels anys 80.

Aquestes obres han permès actualitzar el consultori palafollenc, mentre no acaba de desencallar-se el que ha de ser el nou CAP de Palafolls. Justament fa un parell de mesos, en plena campanya per les eleccions catalanes, el conseller de salut, Manel Balcells va visitar Malgrat i va indicar que el nou centre de salut de Palafolls és una de les iniciatives pensades pels propers anys. El conseller  va posar èmfasi en què es tracta d’una necessitat evident per la població de Palafolls, tenint en compte que actualment només disposa d’un consultori local i moltes de les consultes s’han de derivar al CAP de Malgrat de Mar. 

No hi ha data pel nou CAP, però l’Ajuntament espera que que el projecte ja estigui inclós en els pressupostos de la Generalitat per l’any que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics