URGENT

S’alliberen places pel casal d’estiu municipal

Compartiu aquesta història

Un cop acabat el període de matrícula, és a dir de pagament de les corresponents quotes del servei, l’Ajuntament de Palafolls ha publicat l’aprovació de la llista definitiva de les places concedides al casal d’estiu municipal d’aquest 2024. 

No tots els infants preinscrits i acceptats han formalitzat el pagament del casal, cosa que ha permès alliberar algunes places, que ara s’intentaran cobrir amb la llista d’espera d’acord amb el barem obtingut per la primera i la segona quinzena de juliol i que correspon al resultat del sorteig públic abans de l’aprovació de la matrícula oberta per a totes les quinzenes.Tot i això, com que la llista d’espera no cobreix el total de places ofertades, més famílies podran accedir al casal en cas que així ho vulguin. 

Pel que fa a les places alliberades, actualment, hi ha una vintena tant la primera com la segona quinzena de juliol. A l’agost, han quedat 8 places lliures la primera quinzena i 4 la segona. Un cop alliberades aquestes places, s’ha obert el període de matrícula oberta per als infants que encara no han formalitzat la seva inscripció. 

Les famílies interessades han de sol·licitar la plaça adjuntant tota la documentació que requereix l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls sempre que no s’hagi presentat prèviament en el període anterior. A més, caldrà fer efectiu el pagament de les taxes que corresponguin abans de l’inici del servei. 

El termini per presentar les sol·licituds es va iniciar dimecres i s’allargarà fins al proper 10 de juny. El dia 12 d’aquest mes es publicarà el llistat provisional d’admesos i es podran presentar al·legacions del 13 al 16 de juny. No serà fins el 19 de juny que es podrà matricular als infants amb el pagament de l’import corresponent. Finalment, l’aprovació definitiva d’admesos es publicarà al tauler d’anuncis i a la pàgina web de l’Ajuntament a partir del 26 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics