URGENT

Uns 7500 palafollencs estan cridats a votar a les eleccions europees

Compartiu aquesta història

A les 9 del matí d’aquest diumenge s’obriran a tot Catalunya els centres de votació per tal d’escollir la composició del nou Parlament Europeu. A Palafolls hi haurà, com en les passades eleccions, 4 centres electorals, els mateixos que en les eleccions municipals de l’any passat i les catalanes de fa unes setmanes.

En total a Palafolls hi ha 7531 persones censades  per poder exercir el seu dret a vot en aquest procés electoral. 

Els palafollencs del centre i Santa Maria votaran al MiD i al Teatre, que sumen prop de 4.700 votants censats. En el cas dels de Sant Genís tornaran a votar a les antigues escoles (1087) i Sant Lluís al Forroll (1736).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics