URGENT

Bioibèrica serà una de les protagonistes dins el Congrés Catalunya Circular

Compartiu aquesta història

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de l’Agència de Residus de Catalunya, ha organitzat una nova edició del Congrés Catalunya Circular, el punt de trobada de referència pels actors més influents dels sectors públic i privat sobre l’economia circular i regenerativa del país. Des de l’organització detallen que un fet demostratiu de la consolidació de l’acte, és l’exhauriment de les 400 entrades disponibles en menys de 15 dies. 

En l’edició d’aquest any, el congrés vol donar visibilitat a diferents casos d’èxit sobre nous models de negoci circulars com la servitització, el recondicionament, els sistemes take-back o la preparació per a la reutilització (PxR). A través de diferents taules rodones d’àmbits europeus, autonòmics, regionals i locals, l’edició comptarà amb més de 40 ponents, experts i influents en la circularitat. 

A banda d’explicar l’ecosistema d’economia circular existent a Catalunya, el congrés també comptarà amb sessions paral·leles per abordar i analitzar els reptes verticals i oportunitats de l’economia circular al nostre país a través d’alguns sectors estratègics, com el dels residus, el tèxtil i moda, el de la construcció o el d’envasos i embalatges. Aquest intercanvi vol crear una visió compartida que afavoreixi iniciatives i projectes d’àmbit circular.

El congrés es durà a terme les propers 11 i 12 de juny. El cas de Bioibèrica es donarà a conèixer la segona jornada dins les visites a empreses que duen a terme solucions avançades per millorar el reciclatge, la recuperació i la valorització de materials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics