URGENT

L’Ajuntament estudia l’única oferta presentada per gestionar la piscina municipal

Compartiu aquesta història

La setmana passada es va acabar el termini de presentació d’ofertes per optar a gestionar la piscina de Palafolls aquest estiu. Només s’ha presentat una empresa i ara el consistori haurà d’avaluar si la proposta que ha presentat s’ajusta als criteris de licitació i se li pot adjudicar la gestió de l’equipament per aquest estiu. Ho ha detallat Marta Alabart, regidora d’Esports a l’Ajuntament de Palafolls.

El que vol l’Ajuntament és que una empresa s’encarregui de tot el que té a veure amb la piscina; des de cobrar entrades, al servei de socorrisme o els cursets de natació. Això, entre d’altres, permetrà coordinar millor el personal municipal, que fins ara era qui s’encarregava de de la piscina.

La licitació oberta fa un mes buscava una empresa per aquest estiu, amb la possibilitat de prorrogar el contracte anualment durant els propers 3 estius, si aquesta primera experiència funciona. Amb la gestió delegada a una empresa externa, la piscina podria obrir més dies que en estius anteriors. La previsió és que la piscina estigui oberta del 22 de juny al 15 de setembre.

Sigui com sigui, el preu de la piscina el continua marcat l’Ajuntament, que ja ha anunciat que no hi haurà canvis respecte als preus que es venen pagant en els darrers anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics