URGENT

Demà es farà la trobada amb l’alcalde a Santa Maria 

Compartiu aquesta història

Estava programada per dimarts passat, però la pluja va obligar a ajorna-la una setmana. Si no hi ha nous inconvenients, a partir de les 7 de la tarda l’alcalde visitarà la plaça de Xon Comas per tal d’acostar-se a la ciutadania i explicar què s’està fent des de l’Ajuntament en aquest àmbit de Palafolls. A banda de poder explicar-se, l’alcalde espera també rebre aportacions de la ciutadania per tal d’ajudar a millorar el barri.

L’equip de govern, amb l’alcalde al capdavant, han reprès aquestes trobades que ja es van fer a finals del mandat passat i que han tornat fa un mes amb una primera trobada a Sant Lluís. La intenció és que cada primer dimarts de mes  l’alcalde es desplaci a un àmbit de Palafolls amb part de l’equip de govern per exposar què s’està fent i recollir propostes i demandes del territori. Al juliol la trodada es farà a Sant Genís i a l’agost a Ciutat Jardí.

Al setembre, no hi haurà trobada, ja que coincideix amb la festa major. A l’octubre la cita serà a Mas Reixac, Mas Carbó al novembre i al desembre es farà l’última de les previstes al centre de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics