URGENT

Els Maduixots participaran al FEM Palafolls

Compartiu aquesta història

El proper 28 de juny, es donarà el tret de sortida al ja tradicional FEM Palafolls, el festival que dona la benvinguda a l’estiu palafollenc.  El festival s’allargarà del 28 al 30 de juny i, entre les novetats, enguany comptarà amb la presència de la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima. 

Concretament, els Maduixots oferiran una diada castellera, juntament amb la colla Escaldats de Caldes de Montbui i la Colla Castellera de Madrid. Tal com ha detallat Mercè Masferrer, co-cap de colla dels Maduixots, la diada comptarà amb grans castells aprofitant que la colla es troba en un bon moment i la presència de les dues colles convidades. 

Masferrer afegeix que, dissabte no serà l’únic dia que es podrà gaudir dels castells. Durant tot el cap de setmana la colla de madrid estarà a Palafolls fent activitats amb els Maduixots al local. Per tant, les persones interessades poden acostar-se al Forroll i conèixer l’entitat. 

A banda de la seva participació al FEM, els Maduixots també son els organitzadors, amb la col·laboració de l’ajuntament, de la revetlla de Sant Joan. El tiquets pel sopar de la revetlla tenen un preu de 12€ i ja es poden comprar als llocs habilitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics