URGENT

Demà es podrà demanar la targeta verda de resident a Sant Lluís

Compartiu aquesta història

En les dues setmanes que fa que ha començat l’expedició de targetes acreditatives per a les zones verdes de Sant Lluís, ja s’han demanat unes 500. 

Enguany les acreditacions s’han de demanar al registre de l’Ajuntament, amb una instància específica, i esperar  a que el consistori comprovi els requisits d’atorgament per anar a recollir-la.

El tràmit es pot fer digitalment, a través del web palafolls.cat o presencialment a l’OAC. Igualment l’Ajuntament ha habilitat un dia en el que les professionals de l’Oficina d’Atenció Ciutadana es desplaçaran a Sant Lluís per facilitar el tràmit presencialment i sense haver de desplaçar-se a l’Ajuntament. Serà demà en horari de matí, de 9.00 a 14.00, i també a la tarda,  de 16.00 a 18.00 hores. L’únic que cal presentar és el DNI i la instància específica, que podeu trobar al web de l’Ajuntament, en la que s’ha d’especificar model i matrícula del vehicle.

Un cop feta la demanda, en un parell de dies, es rep la notificació i ja es pot recollir l’acreditació a l’Ajuntament.

Aquestes targetes, que s’han de mostrar al parabrises del vehicle, acrediten que el titular està empadronat a Palafolls i que està al corrent de pagament de l’impost de circulació. Són els dos requisits per aconseguir aquesta acreditació que és la que permet aparcar en qualsevol de les zones verdes de Sant Lluís que s’activen aquest proper dissabte i estaran operatives fins el 15 de setembre. 

Les zones verdes es van habilitar fa anys per garantir espais d’estacionaments al barri pels residents davant l’allau de vehicles de visitants del parc aquàtic i delfinari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics