URGENT

Els veïns de Sant Lluís ja ho tenen tot a punt per les festes d’estiu del barri

Compartiu aquesta història

Aquest mes de juny arriba una nova edició de les Festes del Barri Sant Lluís. Unes festes que serveixen per donar la benvinguda a l’estiu al barri i al municipi. Enguany, la festa es durà a terme els propers 21 i 22 de juny.

Aquest any s’han preparat diverses activitats per a tots els públics, tot i que una de les que més il·lusió fa a l’organització és l’obertura de les festes amb la participació i exhibició de Els Maduixots el divendres a partir de les 20h. N’ha donat més detalls una de les membres de la Junta de l’Associació de Veïns del Barri Sant Lluís.

La festa, a banda de la presència dels Maduixots, també comptarà amb la d’altres entitats municipals. En aquest sentit, des de la junta detallen que els alegra poder comptar amb aquesta participació municipal, tan del barri com d’altres punts de Palafolls. D’aquesta manera, fan que la festa arribi més enllà i no es quedi només a Sant Lluís. 

Les festes comptaran amb activitats com un torneig de futbol i un concert de rap organitzats per Can Batlle, actuacions de sevillanes i flamenc, concerts diversos i sessions de dj’s, a banda d’activitats pels més petits de la casa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics