URGENT

Endesa anuncia un tall de llum a gran part de Sant Genís per demà a la tarda

Compartiu aquesta història

Segons ha avançat la companyia electrica, demà estarà fent actuacions de millora a les xarxes de distribució que passen pel nostre municipi. Això obligarà a fer talls de subministrament que afectaran a alguns dels abonats de la zona de Sant Genís. Els més afectats seran els qui estiguin a peus de la N-II, ja que patiran dos talls de llum; un al matí de 7 a 8 i un segon a la tarda de 18h a 19h.

La companyia avisa, però, que el tall de la tarda tindrà una afectació molt més gran. Els carrers principals de Sant Genís quedaran sense subministrament. El veïnat del Tronc Vell, el passatge Estiu, el camí de Sant Genís, el carrer Nou o el camí de can Xuclà patiran aquest tall de subministrament de 6 a 7 de la tarda.

Ciutat Jardí tindrà dos àmbits d’afectació; un al carrer Begonies i també La Balconada, un grup de cases que ja pertanyen a Malgrat de Mar.

Una afectació que també patiran alguns punts del centre de Palafolls. Segons la nota informativa d’Endesa, La plaça de Mas Tit o el carrer Major, també es poden veure afectats per aquests treballs elèctrics que la companyia fa per millorar el servei dels usuaris del nostre poble. Es dona el cas que al febrer del 2023 ja va fer treballs en el mateix punt, amb la mateixa afectació prevista per demà a la tarda. Un tall que llavors va durar 6 hores.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics