URGENT

El teatre acull demà la cerimònia de graduació de l’Institut i lliurament dels Premis als treballs de recerca

Compartiu aquesta història

Demà a partir de les 7 de la tarda es farà la cerimònia de graduació d’aquells alumnes de 2n de Batxillerat de l’institut que deixen el centre aquest juny. A partir d’ara començaran una nova etapa, ja sigui estudiantil o laboral, fora del centre i des de ja fa uns anys es fa una cerimònia per acomiadar-los i desitjar-los sort .

Una cerimònia que es farà al teatre municipal i envoltants de companys i de familiars. Serà també durant la cerimònia que graduació quan es lliuraran els premis del concurs de Treballs de Recerca d’aquest curs.

Enguany s’han presentat una 12a de treballs, que opten a un dels 6 premis que es lliuraran demà: Són els 3 premis corresponents a la categoria social i els 3 de la categoria científica. En concret el primer premi de cada categoria s’endurà 500€, mentre que els segons i terceres rebran  300 i 200 respectivament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics