URGENT

Blanes acull la 1a Trobada de Vespes i motos clàssiques amb participants de tota Catalunya

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, Blanes serà l’anfitriona de la 1a Trobada de Vespes i Clàssiques. Tal com detallen desde l’Ajuntament de Blanes, segons les previsions, hi participaran un centenar de vehicles d’arreu de Catalunya, com per exemple de Reus, Mataró o Terrassa, tot i que també hi haurà presència palafollenca. A banda de motocicletes, també s’hi han inscrit Sidecars i Mini Coopers. 

El tret de sortida a la trobada es farà al matí amb la recepció, la inscripció uN l’esmorzar que s’oferirà a tots els assistents. A partir de les 11:30h s’iniciarà una ruta que anirà des de Blanes fins a Tossa de Mar i tornarà fins a la Plaça dels Països Catalans de la ciutat veïna. 

Durant la jornada es lliuraran diversos premis en diferent categories, com la moto més antiga, la més simpàtica, al conductor o conductora més veterà o a la persona que hagi vingut de més lluny. A més, a l’esdeveniment també se sortejarà un casc clàssic de la marca Vespa. Tot i que també es podran comprar altres complements relacionats ab el mon del motor al mercat de complements que s’hi instal·larà. 

A banda de motos i el mercat de complements, l’acte també comptarà amb un dinar popular, concerts i sessions de DJ’s de la ciutat i rodalies. Aquesta activitat l’organitzen de forma conjunta ‘Selvàtics Vespa Blanes’ i el Departament de Fires i Festes de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de les empreses i establiments especialitzats de la ciutat. L’acte es durà a terme a partir de les 10h a la Plaça dels Països Catalans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics