Una mitjana de 4 estudiants han visitat les aules d’estudi de la Biblioteca abans de la Selectivitat

Compartiu aquesta història

Des del 13 de maig i fins al 5 de juny, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls va obrir les seves portes per la nit per oferir un espai d’estudi sense distraccions als joves del municipi que havien d’estudiar pels exàmens i les proves finals de curs, a banda de la selectivitat. 

Segons les dades d’assistència que ha recollit la biblioteca de Palafolls, una mitjana de quatre persones han visitat l’equipament al llarg dels dies que s’ha obert. Els dies que més estudiants van visitar la biblioteca van ser 21 i 22 de maig, amb una mitjana de 7 persones durant les hores que l’equipament va obrir al públic. 

En aquest sentit, des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls valoren molt positivament aquesta primera edició de les Aules d’Estudi a la Biblioteca, tenint en compte que era una demanda que es feia des de feia temps per part dels estudiants de Palafolls i de l’institut. És així com, de cara al futur, es valorarà oferir aquest servei també en altres èpoques de l’any, com la Setmana Verda. Ho ha detallat la regidora d’Educació, Susanna Pla.

Les dades indiquen també que la majoria d’estudiants ha preferit estudiar a la biblioteca de 20h a 21h. I, és que, a partir de les 21h, la freqüència d’estudiant a la biblioteca disminueix. A banda, de les quatre setmanes en què l’equipament ha obert al públic a les nits, la setmana més concorreguda ha estat la segona setmana, és a dir, la que abarcava del 20 al 25 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.