URGENT

Els treballadors de Bershka Logística arriben a un preacord amb l’empresa

Compartiu aquesta història

Després de diverses reunions amb l’empresa, aturades i mobilitzacions, els treballadors de Bershka Logística han arribat a un preacord amb la direcció per millorar les condicions laborals de la plantilla. 

Segons ha publicat CCOO, entre altres, el preacord inclou consolidar les pagues IPC del 2022 i del 2023 i un increment directe del 16’43% els tres anys de vigència d’aquest pacte. Aquest augment és un terme mig entre el 14% que volia l’empresa i el 18 que exigien els treballadors. 

El pacte també inclou millores en matèria social i, és que, s’han pactat millores per equiparar-se a les condicions d’altres centres logístics d’Inditex, a banda de condecir un dia d’assumptes propis vinculat als objectius de producció. A més, a les persones majors de 55 anys se’ls faran millores específiques, com la reducció de les hores treballades.

Després de tres mesos de mobilitzacions i reunions, l’acord ha estat ratificat per l’assemblea de treballadors amb un 88,86% vots a favor. Amb l’arribada d’aquest, la plantilla ha decidit desconvocar les mobilitzacions previstes per les properes setmanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics