URGENT

El Minut a Minut celebra el seu programa 500

Compartiu aquesta història

El programa d’esports d’aquesta emissora acaba avui temporada i ho farà amb una festa per celebrar els seus 500 programes. Ja fa un parell de setmanes que es va arribar a aquesta xifra rodona, però serà avui, el darrer dia de la temporada, que els components del programa celebraran els 500.

Serà al Casal d’Avis del centre, a partir de les 20h amb un programa especial, obert al públic i que vol reunir a representants d’entitats esportives locals per parlar de l’esport a casa nostra, però que també servirà per recuperar veus històriques que han passat pel programa en aquestes 500 edicions.

El programa Minut a Minut, repassa l’actualitat esportiva de la setmana a Palafolls i ho fa amb els seus protagonistes; els clubs, les i els esportistes locals hi tenen el seu espai, des dels clubs més majoritaris, com els més minoritaris.

Des del primer dia, que va començar amb el nom d’En Joc, el programa ha volgut ser referent de la informació esportiva de Palafolls per posar en valor l’esforç i orgull dels esportistes locals.

Arran d’això és un dels programes més escoltats tant en l’FM com també a la carta o podcast.

El programa de celebració el podreu escoltar a les 20h en directe i avui a les 22h i demà a les14h en diferit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics