URGENT

Últims dies de portes obertes del CD. Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana, el Club Deportivo Palafolls posarà punt final a les portes obertes que ha estat realitzant aquests dies per tal que els palafollencs s’animin a unir-se al club. La intenció d’questes ha estat obrir el club als i les infants que estiguin interessats en el futbol, per tal que provin les dinàmiques del club palafollenc i s’animin a inscriure’s de cara a la propera temporada. 

Aquesta ja és l’última setmana abans de les vacances d’estiu en què es podrà conèixer l’entitat. I, és que, tal com detallen des del CD. Palafolls, fins l’última setmana d’agost el club no tornarà a estar actiu. 

Pel que fa als torns, entre les 17:45h i les 22h, els dilluns i dimecres entrenen els prebejamins i l’infantil; els dimecres i divendres el juvenil; i dimarts i dijous el benjamí, l’aleví i l’aleví femení, l’infantil femení i el cadet. 

L’últim dia de portes obertes serà el divendres. Tots els interessats es poden posar en contacte amb el club amb antelació per concretar la prova amb el club.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics