URGENT

El ple porta a aprovació demà la creació del Consell d’Infants

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, a partir de les 7 de la tarda, es reuneix el ple de l’Ajuntament de Palafolls en sessió ordinària corresponent al mes de juny. L’ordre del dia inclou 16 punts a l’ordre del dia, entre els quals destaca l’aprovació de la creació i el reglament del nou Consell d’Infants. Es tracta d’un nou òrgan consultiu de participació ciutadana en el que els protagonistes seran els infants del nostre poble i on podran expressar les seves opinions i els seus interessos en tots aquells assumptes de la vida del municipi que els afecten.

El ple també ha de servir per aprovar l’expedient de contractació del servei de Respir, per trobar l’empresa que s’encarregarà d’aquest servei d’acolliment diürn a persones grans, i per aprovar el reglament de la Biblioteca de Palafolls.

El ple també haurà d’aprovar el pagament dels prop de 130.000€ en concepte de factures endarrerides i interessos en el servei de recollida d’escombraries fins l’any 2019, arran d’una sentència judicial. 

La sessió, que començarà amb la lectura d’una declaració institucional pel dia de l’Orgull LGTBI, que se celebra arreu el dia 28 de juny, es podrà seguir en directe per Ràdio Palafolls, a través del 107.7 fm o en vídeo al facebook.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics