URGENT

L’Ajuntament celebra la reunió informativa sobre el Casal d’Estiu Municipal amb les famílies inscrites

Compartiu aquesta història

Un cop ha finalitzat el curs escolar, els casals d’estiu es comencen a preparar per rebre els infants una nova temporada. Enguany, el casal d’estiu municipal es durà a terme a l’Escola Mas Prats i només tindrà torn de matí al juliol i a l’agost, tot i que comptarà també amb serveis de menjador i d’acollida. 

Per tal d’informar a les famílies matriculades a aquest servei, l’Ajuntament ha organitzat demà dijous una reunió informativa al Teatre de Palafolls. Aquesta es durà a terme demà a partir de les 16h i totes les famílies del casal estan convidades. 

La trobada servirà per orientar i informar les famílies sobre les activitats que es faran, les franges d’edat i els torns, entre d’altre qüestions organitzatives, tenint en compte que el casal s’iniciarà el proper 1 de juliol. 

El Casal d’Estiu Municipal és un servei que fomenta l’educació en el lleure, adreçats a nens i nenes de Palafolls. L’objectiu és que els infants gaudeixin de les vacances d’estiu amb seguretat i diversió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics