URGENT

El MiD acull una nova campanya de donació de sang 

Compartiu aquesta història

El Banc de Sang i Teixits ha organitzat una nova jornada de donació de sang a Palafolls. La cita és aquest proper diumenge 23 de juny a l’Escola Municipal de Música i Dansa, espai que ja s’ha utilitzat altres vegades amb la mateixa finalitat. 

En aquesta ocasió, només s’ha obert un torn de matí i, tot i que cal reservar plaça, no hi ha una oferta limitada d’aquestes. Per tant, tothom interessat pot apuntar-se. Actualment, ja hi ha seixanta persones inscrites per donar sang. 

Recordem que, les persones interessades en donar sang han de tenir entre 18 i 70 anys d’edat, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. En el cas de les dones, es pot donar sang un màxim de tres vegades l’any, i en el dels homes, un màxim de quatre, deixant dos mesos de separació entre cada donació. 
A més, abans de la donació es farà una entrevista mèdica i es mirarà la pressió i el nivell d’hemoglobina. Podeu reservar cita per donar sang a Palafolls el proper 23 de juny a través d’aquest enllaç.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics