URGENT

L’Ajuntament de Malgrat de Mar treballa en un nou Pla d’Igualtat de Gènere i Diversitat

Compartiu aquesta història

La Regidoria d’Igualtat i LGTBIQ de Malgrat de Mar està treballant en l’elaboració d’un nou Pla d’Igualtat de Gènere i Diversitat 2025-2028. L’objectiu principal d’aquest, segons detallen des del consistori malgratenc, és tenir un full de ruta per continuar impulsant les polítiques públiques per a la igualtat de gènere entre els malgratencs. A la vegada, amb ell volen erradicar qualsevol violència relacionada per tal d’afavorir la transformació cap a una societat molt més igualitària. 

Precisament, i amb la intenció de fer partícip a la ciutadania, l’Ajuntament ha preparat aquest matí una sessió de treball i participació ciutadana al Centre Cívic. 

Tot i la nova creació del pla, aquest no és el primer que té l’Ajuntament de Malgrat de Mar. El novembre de 2017, el consistori va aprovar el primer Pla d’Igualtat Ciutadana que va ser elaborat per la Diputació de Barcelona i que establia sis línies estratègiques. Aquestes eren el compromís amb les polítiques d’igualtat de gènere; l’acció contra la violència masclista; els drets i qualitats de vida; la coeducació;  la reformulació de temps i treballs; i el reconeixement del lideratge i participació de les dones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics