URGENT

La pluja de les últimes setmanes millora la situació dels boscos a Palafolls

Compartiu aquesta història

Tot i que la sequera encara fa preocupar la situació actual, tant pel que fa a l’abastament d’aigua com per la situació mediambiental dels boscos de Catalunya, les pluges de les últimes setmanes han millorat molt les condicions ambientals. Joan Aldrufeu, president de l’ADF de l’Alt Maresme, detalla que actualment no hi ha un perill imminent d’incendi a Palafolls. Tot i això, no descarta que en els propers mesos la situació pugui canviar. 

Tot i estar millor que fa uns mesos, la situació, però, encara és preocupant. És per això que des de l’ADF indiquen que no hem d’abaixar la guàrdia. I, és que, tot i que la pluja hagi fet reviure la flora dels boscos, la sequera ha deixat importants conseqüències en el medi ambient. Un exemple d’això és la gran quantitat d’arbres secs que hi ha. 

Pel que fa a la revetlla, des del cos de seguretat consideren que serà tranquil·la. Tot i això fan una crida al civisme i, és que sí que s’ha vist un increment els últims mesos d’actes incívics relacionats amb incendis. 

Finalment, han volgut agrair la nova incorporació d’una antena de comunicacions a la zona Mas Carbó. I, és que, en algunes ocasions, el nostre municipi era un punt negre en aquest aspecte i no arribava bé la informació al territori després que es cremés el repetidor que tenien a Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics