URGENT

Palafolls es prepara per un nou Sant Joan

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge està previst que els palafollencs i palafollenques celebrin la tradicional revetlla de Sant Joan. En el cas del nostre municipi hi ha 4 revetlles preparades. D’aquestes, dues d’elles es duran a terme a Sant Lluís, una al Forroll, que coincideix amb les festes del barri, i l’altra a l’Avinguda Atlàntida; una al centre de Palafolls i, finalment, una altra es farà a la Plaça de les Valls d’Ax. 

A banda de les revetlles, Palafolls també ho té tot a punt per a rebre la flama del canigó. Enguany, el punt d’arribada es modifica. I, és que, coincidint amb la revetlla que han preparat els Maduixots, l’organització ha volgut unir ambdós esdeveniments en un mateix emplaçament. Així ho ha detallat Xavier Salicrú que és un dels seus organitzadors.

Sant Joan no seria el mateix sense la coca. I, és que, tradicionalment, aquest és un dels dolços més demandats per aquesta festivitat. En aquest sentit, des de les pastisseries de Palafolls preveuen una bona revetlla. Malgrat les expectatives, sí que detallen que la població cada cop prefereix més comprar els dolços a última hora, per tant, no poden assegurar unes xifres de venda concretes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics