URGENT

Convoquen un concurs per trobar el logotip  de la Festa de l’Esport d’aquest any

Compartiu aquesta història

L’àrea d’esports de l’Ajuntament de Palafolls ja treballa en l’organització, aquest proper 14 de setembre, de la 3a edició de la Festa de l’Esport, un esdeveniment per reconèixer la tasca i els èxits dels clubs, entitats i esportistes locals.

Una de les novetats d’enguany és la convocatòria d’un concurs públic per tal de trobar la que serà la imatge corporativa de la festa d’enguany.

El consistori busca un logotip que plasmi la varietat de disciplines esportives  posant en valor la tasca esportiva i social que desenvolupen al poble. Aquest logotip serà la imatge de la festa i apareixerà en tots els cartells, guardons i qualsevol altre comunicació referent a l’edició d’aquest 2024 de la festa.

Les prpostes es podran presentar en breu i un jurat serà el que valorarà les propostes i triarà la imatge  segons la qualitat conceptual, l’originalitat i la creativitat. La proposta guanyadora s’endurà 300€ de gratificació.

Les propostes hauran de ser digitals, inèdites i d’elaboració pròpia i en uns dies ja es podran començar a presentar al registre de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics