URGENT

Neix Maresme Go, un projecte de cogestió dins el sector turístic

Compartiu aquesta història

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha posat en marxa aquesta nova iniciativa que amb el nom de Maresme Go busca fomentar la participació, la cogestió i la cogovernança del sector turístic de la comarca. 

La idea és que el propi sector treballi les línies estratègiques del seu futur.

En una primera fase, es crearan tres equips de dimensió reduïda, de menys de 10 persones, que treballaran de forma independent i paral·lela entorn a tres temàtiques. Així el primer equip tindrà l’encàrrec de crear experiències i productes turístics que fomentin la desestacionalització de l’oferta, pensant en propostes específiques per l’actual temporada baixa. El segon treballarà per millorar la reputació online dels serveis i establiments turístics del Maresme, amb l’objectiu de buscar l’excel·lència i aconseguir que els mateixos turistes siguin els qui recomanin la nostra comarca. El tercer s’encarregarà de redefinir les jornades gastronòmiques del Maresme perquè siguin més atractives per als restauradors i impulsant la implicació del territori. 

Ara el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme està seleccionant els perfils per participar dels grups i, a més, convida a totes aquelles persones que desitgin formar-ne part que es posin en contacte amb l’ens gestor. L’únic requisit és treballar en algun sector relacionat amb el turisme a la comarca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics