URGENT

Blanes fa visites teatralitzades a l’església i al Palau dels Vescomtes de Cabrera

Compartiu aquesta història

El Departament de Turisme i l’Arxiu Municipal de Blanes han posat en marxa aquest cap de setmana una nova manera de conèixer el patrimoni de la ciutat veïna. Es tracta d’unes visites teatralitzades per apropar-nos a la història de l’Església i l’antic Palau dels Vescomtes de Cabrera.

S’han programat 5 visites durant tot l’estiu que, sota el nom de ‘Un passat molt present’, es fan sempre en divendres al vespre. La primera es va fer divendres passat i es repetirà els propers dies 5 de juliol, 2 i 23 d’agost; i acabarà el 6 de setembre. 

La visita, que és gratuïta i per a un grup màxim de 30 persones, comença a la plaça de l’església on es trobaran la guia que els acompanyarà en el recorregut teatralitzat per  l’Església i el Palau Vescomtal, un llegat de 700 anys d’història que s’encarregaran de donar vida diversos personatges rescatats en el temps o de plena actualitat.

La idea d’organitzar aquestes visites teatralitzades va sorgir arran de l’èxit que va tenir a finals de l’any passat una experiència similar. En aquella ocasió es tractava de promocionar ‘La Creu dels pirates’, organitzat per l’Arxiu Municipal per posar en valor el seu passat corsari, a cavall entre la realitat i la llegenda. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics