URGENT

La Fundació del Molí prepara una nova Fora Estoc i una desfilada de moda pel FEM

Compartiu aquesta història

Demà divendres comença una nova edició, la 4a, del FEM Palafolls la festa del comerç local en la qual es combinen promocions i activitats comercials amb actuacions musicals al Parc de les Esplanes.

En aquesta edició la Fundació del Molí d’en Puigvert repeteix la seva implicació amb dues activitats que són a la programació del FEM des del primer any.

La tradicional desfilada de moda marcarà demà l’inicia del FEM. Serà a la plaça de les Valls d’Ax i amb la participació de les diferents botigues que la fundació té al nostre municipi. 

De tota manera, la principal activitat i la més esperada serà l’endemà dissabte, amb una nova edició de la fira Fora Estocs, en la que s’aprofita per vendre els estocs de les diferents botigues outlet que la fundació té a Palafolls i que inclouen marques com Bershka, Massimo Dutti, Oysho o, més recentment Textura i Jack and Jones.

Per la responsable de comunicació de la fundació, Adriana Barba, és una festa del comerç, de l’economia circular i de la solidaritat que aquest dissabte arriba a la 20a edició, ja que també es fa en d’altres localitats properes.

A partir de les 10h i fins a la tarda es faran 5 torns diferents d’una hora en els quals les persones inscrites a cada torn podran triar remenar entre els estocs dels outlets socials amb peces de roba a preus molt rebaixats. La principal novetat d’enguany és que també es podran comprar mobles restaurats per usuaris de la fundació.

Accedir a la desfilada de divendres és gratis, però per entrar al Fora Estocs cal reservar torn per internet i pagar 2€ solidaris que es destinen íntegrament a causes benèfiques que decideixen entre la fundació i l’Ajuntament.

Les dues activitats s’aprofiten per mostrar i fer palesa la tasca integradora i social de la Fundació del Molí d’en Puigvert.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics