URGENT

Comença l’arranjament de l’aparcament del Forroll

Compartiu aquesta història

Una setmana més tard del que estava previst per culpa de la pluja, aquest matí han començat les obres de reforma de la plaça i estacionament del Forroll.

L’actuació busca millorar la pavimentació de la plaça, especialment en els trams en la que està més malmesa.

Les arrels dels pins que hi ha a la zona han aixecat l’empedrat que forma la pavimentació de la plaça provocant alguns problemes de circulació de persones, que s’entrebanquen sovint, i de cotxes.

L’arranjament que avui comença actuarà a la meitat de la plaça, entre la porta del Forroll i al carrer Sant Miquel.  En aquesta zona es farà l’adecentament de l’actual empedrat que toca a la pared de la Fessola, es posarà formigó en la part del pas de vehicles cap a l’interior de l’equipament, on està localitzat el magatzem de la Brigada Municipal.

S’anivellarà l’actual camí de formigó que voreja la façana del Forroll, que tindrà continuïtat amb les noves zones zones formigonades, per garantir la seguretat de vianants i vehicles a l’hora d’accedir en aquest espai.

Enmig de la plaça, coincidint amb l’espai enjardinat, es treuran les pedres deixant un espai de passeig amb sauló.

Aquesta reparació, que s’allargarà almenys dues setmanes, forma part de l’acord entre el govern local i PLS per aprovar les ordenances i tributs municipals la tardor passada. Un acord que també inclou altres millores en estacionaments. En aquest 2024 també s’hauria de condicionar l’espai de sorra davant del geriàtric i l’estacionament de sorra del carrer Montllor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics