URGENT

El FEM tindrà diada castellera amb els Maduixots i els castellers de Madrid i Caldes de Montbui

Compartiu aquesta història

La colla castellera Els Maduixots de l’Alt Maresme i La Selva, que recentment s’han instal·lat a Palafolls, estan ultimant els detalls de la diada castellera que demà es viurà al nostre poble en motiu del FEM Palafolls.

Serà demà a les 6 de la tarda, davant del teatre, i acompanyats per dues colles més; la dels Escaldats de Caldes de Montbui i la colla Castellera Los Gatos de Madrid.

Abans de la diada de demà, els Maduixots han preparat un assaig obert a tothom per aquest mateix vespre, a quarts de 9, a la plaça d’Ax.

La colla maresmenca fa una crida a tots els palafollencs a participar avui de l’assaig obert  i de la diada de demà, fent pinya amb ells.

Qui vulgui participar de l’assaig obert de divendres, es podrà apuntar a través del formulari en línia (https://forms.gle/G8WMA6H2FJwpxKXRA) que també donarà dret a participar del sorteig d’un lot de productes locals dels comerços de Palafolls. 

A més també animen als menors de 14 anys a participar de l’assaig de la canalla, que començarà una hora abans, a les 19.30h al mateix punt. 

Als assajos oberts d’adults i canalla no és necessari formar part de la colla per a participar-hi.

Des que els Maduixots s’han mudat a Palafolls, han desplegat un munt d’activitats. L’última, la celebració del seu 10è aniversari, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, amb un sopar popular i concerts musicals que, segons la colla, va reunir unes 1500 persones a la plaça de Poppi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics